Ένα παιδί χάθηκε βο(υ)λευτές Κορινθίας και εσείς “τσιμουδιά”! -Βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας έφερε το θέμα στη βουλή!

Πείτε σήμερα ποιος είναι ο λόγος που δεν ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ θέματα της διώρυγας!

Ένα παιδί χάθηκε βο(υ)λευτές Κορινθίας και εσείς “τσιμουδιά”, ενώ θα έπρεπε να είχατε φέρει τον κόσμο άνω κάτω! Βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας έφερε το θέμα στη βουλή! (Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “Το παιδί χάθηκε και από τη διώρυγα της Κορίνθου δεν έβγαλαν μία ανακοίνωση!!! -Σοκ στο πανελλήνιο για την βουτιά θανάτου του 14χρονου!”)

Πλέον αυτό που ανέφερε πρόσφατα ο Χ. Μαρίνης από το Λουτράκι (δείτε εδώ) λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη, ότι οι Κορίνθιοι βουλευτές γνωρίζουν τα θέματα της διώρυγας αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ!

Προς βο(υ)λευτές Κορινθίας: Πείτε σήμερα ποιος είναι ο λόγος που δεν ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ θέματα της διώρυγας!

Γενικά τώρα! Μπορεί να βολευτήκατε σε αυτή τη θέση …αλλά πλέον το παραξηλώνετε!

Ποια είναι θέματα που ασχολείστε και πληρώνεστε …ένα κάρο χρήματα; …Τι ακριβώς προσφέρετε στην Κορινθία;

Από τη στιγμή που δεν σας άγγιξε ως τώρα ότι χάθηκε ένα μικρό παιδί που έπεσε στο κανάλι της Κορίνθου λόγω σοβαρών ελλείψεων στα μέτρα ασφαλείας από τους υπεύθυνους στη διώρυγα της Κορίνθου ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!

Κρίμα για τους Κορίνθιους που έχουν τέτοιους εκπροσώπους στο κοινοβούλιο!

Δείτε τώρα την ερώτηση που έκανε ο βουλευτής Βελόπουλος για το θέμα αυτό:

ΣΣ. Από το πουθενά …καλά την έχει βρει ο Βελόπουλος και γίνεται μάγκας! Γίνεται μάγκας από τη στιγμή που οι Κορίνθιοι βο(υ)λευτές έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο ρόλος τους …και παίρνει αυτός τη θέση τους! ΚΡΙΜΑ…

-Κατά τα άλλα η Σούκουλη κάνει επισκέψεις στην αστυνομία και το νοσοκομείο αυτό το διάστημα για να εκφράσει την ευγνομοσύνη της για το έργο τους (δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Δεν υπάρχει σωτηρία! -Το “τερμάτισε” η βουλευτής της ΝΔ Μ. Σούκουλη!

και την ανάρτηση:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Και η βουλευτής Μ. Σούκουλη συνεχίζει απτόητη! -Μετά την αστυνομία πήγε και στο νοσοκομείο!)